Ben jij straks raadslid voor GroenLinks in Wageningen?

Op 21 maart 2018 vinden er gemeenteraadsverkiezingen plaats. De Wageningse raad heeft 25 zetels. Op dit moment zitten er op vijf daarvan raadsleden van GroenLinks. GroenLinks zoekt actieve progressieve Wageningers die als volksvertegenwoordiger samen met inwoners en maatschappelijke organisaties de ideeën van GroenLinks Wageningen voor een groenere en socialere stad dichterbij willen brengen. Ook de huidige raadsleden kunnen zich opnieuw verkiesbaar stellen.

Heb jij een brede belangstelling voor wat er in de stad speelt en misschien ook kennis van specifieke onderwerpen? En lijkt het je leuk om in een team te werken aan een socialer én groener Wageningen? Meld je dan aan of vraag naar meer informatie!  

Ben je Wageninger, boven de 18, en uiterlijk per 31 oktober 2017 lid van GroenLinks? Heb jij interesse om actief deel te nemen aan de lokale democratie? Meld je dan als belangstellende om kandidaat-raadslid of steunfractielid te worden! Je kunt dit doen door je motivatie en CV te mailen naar kandidatenglwag@gmail.com. Bellen mag ook: met Jelle de Gruyter, 06 1428 0190. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem ook dan gerust contact op!

De termijn voor de kandidaatstelling sluit op 31 oktober 2017.

Uiteraard is je aanmelding als kandidaat ‘vrijblijvend’: jij kunt je altijd nog bedenken, en de leden van GroenLinks moeten je eventuele plaats op de lijst nog democratisch vaststellen. Daarom wordt je aanmelding door de kandidatencommissie volledig vertrouwelijk behandeld.