Meldpunt vuurwerkoverlast

Dit jaar geldt vanwege corona een algeheel vuurwerkverbod. Dat wil echter niet zeggen dat er geen vuurwerk in omloop is. Reden voor GroenLinks om ook dit jaar een meldpunt vuurwerkoverlast in te stellen.

De corona-pandemie maakt 2020 een ander jaar dan voorgaande jaren. Zorgmedewerkers werken hard om de gevolgen van de tweede golf op te vangen. Om de zorg te ontlasten heeft de rijksoverheid een algeheel vuurwerkverbod ingesteld tijdens de jaarwisseling. Toch zal vermoedelijk ook dit jaar het nodige vuurwerk worden afgestoken, ook in aanloop naar het jaareinde. Aan vuurwerk is immers nog steeds te komen. Ondervind je vuurwerkoverlast? Meld het! Zowel via ons meldpunt als aan de politie. Via ons meldpunt, zodat we weten waar veel vuurwerkoverlast plaatsvindt en we daar zo goed mogelijk vervolg aan kunnen geven. Aan de politie, zodat zij weten welke plaatsen ze extra in de gaten moeten houden. Melden aan de politie kan via telefoonnummer 0900-8844.

Om zicht te krijgen op wat er speelt in Wageningen rondom ergernissen en overlast van (vroegtijdig) afsteken van vuurwerk, verzamelt GroenLinks de ervaringen uit de stad. Ervaar jij overlast van het afsteken van vuurwerk, laat het ons weten via ons meldpunt. Alvast bedankt en natuurlijk een goede en veilige feestmaand gewenst!

De gegevens die je invoert worden geanonimiseerd en zijn niet openbaar beschikbaar. De gegevens worden niet op persoonsniveau opgeslagen.

:
Adres van de overlast
geluidsoverlast, vernieling, gevaarlijke situatie etc.
Andere informatie over de overlast die je met ons wil delen
Wij raden je aan om vuurwerkoverlast ook te melden bij de politie, dit kan via 0900-8844. Zo krijgt de politie ook een beter overzicht van de problemen.