Rosanne Groot volgt Lenny Putman op als lid van de GroenLinks fractie

Eerder deze week is gemeld dat Lenny Putman stopt met haar werkzaamheden als lid van de GroenLinks fractie. Lenny wordt opgevolgd door Rosanne Groot. Hieronder stelt Rosanne zich voor.

 

 

Beste GroenLinks leden,

Met veel plezier kan ik zeggen dat ik Lenny Putman mag opvolgen als raadslid in de fractie van GroenLinks. Ik heb er ontzettend veel zin in om de idealen van GroenLinks te mogen verdedigen in de raad en het goede werk van de fractie voort te zetten!

Op dit moment ben ik master student 'Food Technology' aan de WUR en het afgelopen jaar heb ik me ingezet als lokaal bestuurslid voor GroenLinks Wageningen. Daarvoor was ik al actief bij DWARS (de jongerenorganisatie gelieerd aan GroenLinks) in Wageningen en een jaar als landelijk bestuurslid. Ik hoop met mijn achtergrond en kennis een nieuwe kant toe te voegen aan de fractie en kijk er enorm naar uit met de andere fractieleden samen te werken. Verder staat mijn deur altijd open voor vragen of opmerkingen! Dus aarzel niet om op me af te stappen of me via de bekende kanalen (sociale media en e-mail) te bereiken.

Tot slot wil ik Lenny heel veel succes toewensen bij haar nieuwe baan! We gaan haar missen als fractielid, maar ik ben blij dat ze een mooie uitdaging heeft gevonden die haar ook veel voldoening gaat brengen.

Tot snel!

Hartelijke groeten,

Rosanne Groot