Nieuws

UITGESTELD Ledenavond - Wagenings erfgoed als kans voor een vitale stad

HELAAS VANWEGE CORONA VIRUS MAATREGELEN UITGESTELD

[We houden jullie op de hoogte over wanneer dit evenement doorgang kan vinden!]

Jelle de Gruyter en Dré van Marrewijk verzorgen vrijdagavond 3 april in Thuis Wageningen een thema-avond over Wagenings Erfgoed. Dit is een actuele thema gezien de visie voor de binnenstad die door de gemeenteraad zal worden vastgesteld.

Lees verder

Ledenavond buitengebied 29 januari

Een langekoesterde wens van GroenLinks gaat eindelijk in vervulling: Wageningen stelt een visie op voor het buitengebied. Deze wordt binnenkort in de gemeenteraad behandeld. De fractie wil hier de ledenavond met de leden over in gesprek.

Lees verder

Resultaten meldpunt vuurwerkoverlast: 160 meldingen

Heeft u rond afgelopen jaarwisseling ook overlast ervaren van vuurwerk? Dan bent u (helaas) niet de enige. Het Meldpunt Vuurwerkoverlast dat GroenLinks Wageningen heeft opengesteld heeft zo’n 160 meldingen ontvangen, waarvan ruim de helft vóór de start van de officiële vuurwerkverkoop. Al vanaf 1 oktober kwam de stroom van meldingen op gang.

Lees verder

GroenLinks verbaasd over proces Aula

Wageningen UR heeft er voor gekozen de Aula te verkopen aan het consortium BOEi/Van Swaay. GroenLinks is verbaasd dat de WUR nu al gekozen heeft voor een ontwikkelaar, omdat de gemeenteraad in november unaniem heeft uitgesproken ontevreden te zijn over het proces tot nu toe. De keuze tussen de twee potentiële ontwikkelaars werd een semi-openbare wedstrijd, waarbij Wageningers wel meerdere malen geïnformeerd zijn op drukbezochte bijeenkomsten, maar niet goed mee konden praten over de nieuwe invulling.

Lees verder

Pagina's